Reforma
Reforma
15. maj 2019.

Мinistar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Vašingtonu sa državnim sekretarom za unutrašnje poslove SAD Kevinom Mekalinenom o unapređenju policijske saradnje dveju zemalјa. Tom prilikom, potpisan je Memorandum o razumevanju između Vlade SAD i Vlade Republike Srbije o unapređenju saradnje u cilјu sprečavanja putovanja terorista i borbe protiv nezakonitih migracija. Ovaj Memorandum će omogućiti bržu razmenu informacija o migrantima, ali i onima koji su povezani sa potencijalnim terorizmom ili kriminalnim aktivnostima.

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/aktuelno/aktivnosti/!ut/p/z1/fY1BDoIwFAUPY1g2_7dCoUs2YlSikYXYTVMrmgppQQrx-BIP4O5NMpkHEmqQTs_2qYP1TncLXyVXR1FyWiDbZ3G-wbzEBE_VGottDNX4VudKrQ46ONiB_G8vOfsaBpmDNN6F5hOg7qdbZ43qlksXYe9NE5yOULdhajrnf8vOzo_BRkhFQgVHTdKHiUnM7oJoljEiGE9ZSnmGgkLfFpcvfX2a-Q!!/Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB