Reforma
Reforma
17. oktobar 2013.

Zamenik direktora Bezbednosno-informativne agencije Dragan Marković Markoni rekao je na proslavi Dana BIA da je došlo do promene prioriteta u radu ove agencije, koja pojačano prati pojavu regrutovanja lica sa Balkana u oružanim sukobima u svetu, čime se i u regionu povećavaju pretnje terorizma i ekstremizma. U oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, BIA je svoje resurse preusmerila sa klasičnog na privredni i finansijski kriminal. Marković je istakao i da je racionalnija upotreba resursa u BIA smanjila za trećinu broj primenjenih posebnih kojima se zadire u privatnost građana.

Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:459436-Vucic-na-proslavi-dana-BIA-Srbija-je-bezbedna-zemljaTagovi:
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB