Reforma
Reforma
19. maj 2019.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar javne bezbednosti Kine Džao Kedži potpisali su danas u Beogradu tri sporazuma o saradnji policija dveju zemalja. Potpisani su Memorandum o razumevanju o sprovođenju zajedničkih policijskih patrola, dokument o saradnji u vezi sa osnivanjem zajedničke radne grupe i pismo o namerama o donaciji. Teme sastanka bile su i saradnja u oblasti borbe protiv visokotehnološkog i organizovanog kriminala, zajedničke obuke pripadnika dva ministarstva, kao i zajedničke vežbe specijalnih jedinica i razmena iskustava u oblasti policijskog obrazovanja.

https://www.danas.rs/drustvo/stefanovic-i-kedzi-potpisali-memorandum-o-razumevanju-o-sprovodjenju-zajednickih-policijskih-patrola/Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB