Reforma
Reforma
23. jun 2021.

Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo formirao je Radnu grupu za izradu akta o promeni Ustava. Članovi Radne grupe su, osim iskusnih pravnika iz stručnih službi Narodne skupštine, Vlade i Ministarstva pravde i predsednice odbora, i Vladan Petrov, profesor ustavnog prava i sudija Ustavnog suda, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu Srđan Đorđević, dr Miroslav Đorđević i dr Miloš Stanić, istraživači saradnici Instituta za uporedno pravo, dr Goran Ilić, zamenik Republičkog tužioca i član predsedništva Udruženja tužilaca Srbije, kao i Dragana Boljević, sudija Apelacionog suda u Beogradu i počasna predsednica Društva sudija Srbije.

Izvor: http://www.parlament.gov.rs/narodna-skupstina-/sastav/radna-tela/radne-grupe.4457.html, https://nova.rs/vesti/politika/ustav-nam-kroji-profesor-iz-afere-indeks/  Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB