Reforma
Reforma
23. oktobar 2014.

Odbor za kontrolu službi bezbednosti Narodne skupštine Republike Srbije, realizovao je nadzornu posetu Centra Bezbednosno-informativne agencije u Novom Sadu. Delegacija Odbora izvršila je nadzor nad zakonitošću rada Centra BIA i nadzor nad zakonitošću primene posebnih postupaka i mera za tajno prikupljanje podataka  propisanih Zakonom o BIA i Zakonikom o krivičnom postupku. Delegacija je ostvarila neposredan uvid u dokumentaciju u predmetima koji su realizovani tokom 2013. godine i prve polovine 2014. godine i ustanovili da je u nadziranim slučajevima BIA postupala u skladu sa propisanim procedurama.

Izvor: http://www.parlament.gov.rs/Odbor_za_kontrolu_slu%C5%BEbi_bezbednosti_u_nadzornoj_poseti_Centra_Bezbednosno-informativne_agencije_u_Novom_Sadu.22909.941.htmlTagovi: , ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB