Reforma
Reforma
1. jul 2020.

Uhapšeno je sedam osoba, dok se za jednom traga, zbog sumnje da su bili deo kriminalne grupe Predraga Koluvije koji je optužen da je na imanju svoje kompanije „Jovanjica” gajio marihuanu. U saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal navodi se da su u pitanju „pripadnici državnih organa”, kao i da se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje dokumenata. Među uhapšenima su Alekandar Tošić koji je bio doskorašnji šef BIA na Zvezdari i Branislav Radovanović, pripadnik agencije, dok se za pripadnikom Vojnoobaveštajne agencije Sašom Vujisić još traga.

Izvor: https://www.krik.rs/medju-uhapsenim-koluvijim-saradnicima-pripadnici-mup-a-i-bia-e/; https://www.krik.rs/odredjen-pritvor-pripadnicima-mup-a-i-bia-e-uhapsenim-u-slucaju-jovanjica/Tagovi: , ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB