Reforma
Reforma
11. april 2021.

Dvadeset istaknutih organizacija civilnog društva odbilo je da učestvuje u javnim konsultacijama za izradu Strategije za podsticajno okruženje za razvoj civilnog društva koje organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog. One su ocenile da zbog nerešene afere „Spisak”, u kojoj ih je Uprava za sprečavanje pranja novca neopravdano targetirala, kontinuiranog nepoštovanja Etičkog kodeksa u Narodnoj skupštini, kao i zbog kleveta i napada koje se nastavljaju u prorežimskim tabloidima nema smisla učestvovati u kreiranju dokumenta koji neće uticati na ovu negativnu praksu.

Izvor: https://www.minljmpdd.gov.rs/doc/Odluka-o-neucescu-u-konsultacijama-za-Strategiju-za-civilno-drustvo.pdf, https://www.preugovor.org/Alarm-izvestaji/1641/Izvestaj-koalicije-prEUgovor-o-napretku-Srbije-u.shtmlReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB