Reforma
Reforma
11. oktobar 2010.

Zamenik premijera Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će policija biti spremna za sutrašnju posetu američke državne sekretarke Hilari Klinton Beogradu i da će za njeno obezbeđivanje biti angažovan veliki broj policajaca. Dačić je rekao da je poseta Klintonove Beogradu prvorazredni događaj sa aspekta bezbednosti i da već od noćas kreću pripreme i operativno izvođenje akcije njenog dočeka i obezbeđivanja.

On je kazao novinarima u Rači da će bti anagažovan nešto manji broj policajaca nego juče na beogradskim ulicama zbog Parade ponosa, a da će biti primenjene mere bezbednosti kao prilikom poseta američkog potpredsednika Džozefa Bajdena i predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva Beogradu. [1]   Tagovi:
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB