Reforma
Reforma
14. januar 2015.

Vojnobezbednosna agencija odbila je da dostavi  Zaštitniku građana podatke koje ima o incidentu koji se dogodio tokom Parade ponosa u septembru 2014, kada je došlo do sukoba između pripadnika Žandarmerije i Vojne policije i kada je pretučen brat premijera Aleksandra Vučića. Zaštitnik građana je saznao da je VBA postupala van svojih nadležnosti time što su njeni pripadnici pre policije obišli eventualne svedoke i zaplenili video materijal i snimke video nadzora iz okolnih lokala. Povodom toga, Zaštitnik građana je otkazao prethodno najavljenu kontrolnu posetu toj službi.Cilj posete bio je i da se provere navodi o nezakonitom praćenju sindikalnih lidera, sudija i tužilaca od strane VBA.

Izvor: http://rs.n1info.com/Vesti/a27336/Sasa-Jankovic-podneo-krivicne-prijave-zbog-prebijanja-Andreja-Vucica.htmlReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB