Reforma
Reforma
17. oktobar 2021.

Održani su lokalni izbori u Negotinu i Mionici, na kojima je ubedljivu većinu osvojila Srpska napredna stranka. Kampanja funkcionera ponovo je zasenila ostale vrste političke promocije sa učestalim posetama državnih zvaničnika ovim gradovima pred izbore. Dan izbora u Negotinu obeležili su i incidenti, kao i prigovori na koje je ukazivala opoziciona Narodna stranka, dok je predsednik SNS negirao da je njegova stranka vršila pritisak na birače.

Izvor: https://www.slobodnaevropa.org/a/aleksic-narodna-stranka-negotin-mionica-izbori/31515137.html, https://www.danas.rs/vesti/politika/vucic-dzipovi-u-negotinu-i-mionici-radili-posao-za-neke-druge-politicke-stranke/, https://rs.n1info.com/vesti/ubedljiva-pobeda-sns-u-negotinu-i-mionici-narodna-stranka-izrazila-sumnju/Tagovi: , ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB