Reforma
Reforma
18. avgust 2022.

Policajci na graničnom prelazu Batrovci su zaustavilii automobil u kome su bili Zdravko Ponoš i članovi njegove porodice. Predsedničkom kandidatu na proteklim izborima je rečeno da automobil parkira u stranu i da “sačeka da dođu pripadnici BIA kako bi obavili razgovor sa njim”. Članovima porodice Ponoš policajci su uzeli dokumente a u međuvremenu je pripadnik carinske službe pretresao stvari i automobil. Posle skoro dva sata čekanja pripadnici granične policije su Zdravku Ponošu saopštili da službenici BIA ipak neće doći i da može da nastavi put. Stručna javnost je ocenila da se radi o pokušaju zastrašivanja Zdravka Ponoša.

Izvor: https://www.danas.rs/vesti/politika/ponos-i-njegova-porodica-pusteni-da-udju-u-srbiju-nije-rutinska-kontrola-vec-politicki-pritisak-i-maltretiranje/Tagovi: , ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB