Reforma
Reforma
2. mart 2018.

U zajedničkoj akciji pripadnika MUP-a Srbije i više evropskih policija, nakon višemesečne istrage, u Španiji i Srbiji uhapšeno je 27 osoba, osumnjičenih da su kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili proizvodnjom i trgovinom narkoticima, a zaplenjeno je više od 75 kilograma marihuane. Na teritoriji Španije uhapšeno je 26 osoba, od kojih 14 državljana Srbije, zatim državljani Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Litvanije i Švedske. Policija je u Srbiji uhapsila N. M. (39) i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Izvor: http://www.politika.rs/scc/clanak/399326/Хроника/У-Србији-и-Шпанији-ухапшено-27-особа-због-трговине-наркотицимаReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB