Reforma
Reforma
20. mart 2013.

Na dvodnevnom Interparlamentarnom sastanku Evropskog parlamenta o borbi protiv korupcije, reformi pravosuđa i perspektivama za dalji proces evrointegracija, koji je se održao u Briselu, učestvovali su direktor Kancelarije za evropske integracije Milan Pajević, ministar pravde Nikola Selaković i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije Milica Delević. Tom prilikom članovi delegacija razgovarali su o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, saradnji centralne i lokalnih vlasti i položaju manjina, rezvoju ekonomije, sa posebnim osvrtom na energetski sektor, reformi pravosuđa, kao i odnosima između Beograda i Prištine.

Izvor: http://www.parlament.gov.rs/U_Briselu_odr%C5%BEan_Sedmi_interparlamentarni_sastanak_Evropski_parlament-Narodna_skup%C5%A1tina_Republike_Srbije.17992.941.html?action=printTagovi: ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB