Reforma
Reforma
27. avgust 2021.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu saopštilo je da nema elemenata za pokretanje istražnog postupka protiv njega, povodom optužbi za podvođenje žena i maloletnica na privatnim žurkama u Končarevu i Jagodini. Tužilaštvo je utvrdilo da za sada nema osnova sumnje i dokaza za pokretanje krivičnog postupka, zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini, za koje je u aprilu čelnike tog grada javno optužila predsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

U međuvremenu se Marković branio u javnosti i pretio potencijalnim svedocima. Nakon početne tišine, uživao je podršku u provladinim medijima, a u Jagodini je tokom leta ugostio i predsednika Republike, predsednika Narodne skupštine i srpskog patrijarha.

Izvor: https://www.danas.rs/drustvo/vise-tuzilastvo-u-kraljevu-odbacilo-pokretanje-istraznog-postupka-protiv-dragana-markovica-palme/, https://www.preugovor.org/Alarm-izvestaji/1688/Izvestaj-koalicije-prEUgovor-o-napretku-Srbije-u.shtml  Tagovi: ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB