Reforma
Reforma
27. januar 2012.

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije saopštila je da je Vlada Srbije na jučerašnjoj sednici usvojila Izveštaj o sprovođenju Nacionalnog programa za integraciju u Evropsku Uniju (NPI) za period oktobar – decembar 2011. Prema rezultatima Izveštaja, NPI je u odnosu na planirane obaveze  za četvrto tromesečje 2011. godine, u celini, a uzimajući u obzir unapred izvršene obaveze, kao i obaveze zaostale iz ranijih perioda, ispunjen 55 odsto (60/110)

Na sednici Vlade Srbije usvojen je i treći po redu izmenjeni i dopunjeni Nacionalni program za integraciju Republike Srbije u EU. Ovim dokumentom utvrđen je plan aktivnosti za 2012. godinu, koje će obezbediti dalje usklađivanje domaćih propisa sa propisima EU.[1]Tagovi:
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB