Reforma
Reforma
3. oktobar 2021.

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe, intervjuisao je svog branjenika Predraga Koluviju, prvooptuženog u predmetima Jovanjica i Jovanjica 2, u Jutjub emisiji tabloida „Objektiv”. Koluvija je nedavno izašao iz pritvora, a taj potez pravdali su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić. Koluvija je u intervjuu izneo da su mu policajci posle hapšenja rekli da može da se izvuče tako što će priznati da je radio za brata predsednika Srbije Andreja Vučića i kriminalca sa Kosova Zvonka Veselinovića, što je on odbio. Predmeti Jovanjica odnose se na veliku plantažu marihuane na istoimenom poljoprivrednom dobru u blizini Stare Pazove.

Izvor: https://www.krik.rs/koluvija-u-intervjuu-kod-djukanovica-brani-vucica-on-iz-dubaija-brani-koluviju/Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB