Reforma
Reforma
4. april 2022.

Izborni proces u Srbiji obeležili su nejednaki uslovi za učesnike izbora, koji su posledica favorizovanja predstavnika vlasti od većine medija, pritiska na zaposlene u javnim preduzećima i zloupotrebe administrativnih resursa, preliminarni su nalazi međunarodnih posmatrača izbora. Predstavnici delegacija OEBS, Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), Parlamentarne skupštine OEBS, Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) i Evropskog parlamenta (EP), naveli su na konferenciji za novinare da većina medija nije imala izbalansiran pristup tokom kampanje.

Izvor: https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori22/medjunarodni-posmatraci-izbore-u-srbiji-obelezili-nejednaki-uslovi-za-ucesnike/Tagovi: ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB