Reforma
Reforma
4. avgust 2018.

Na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost analizirana je političko-bezbednosna situacija u Srbiji i regionu i razmatrano stanje u organima i službama bezbednosti i sistemu odbrane. Vojska, policija i službe bezbednosti dobile su zadatke da se bore protiv stranog agenturnog delovanja, koje se manifestuje i u nastupima domaćih aktera, a kojima se nanosi šteta poziciji Srbije u dijalogu sa Prištinom, izjavio je nakon sednice direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, podsetivši da je danas istekao rok za formiranje Zajednice srpskih opština na severu Kosova.

Izvor: https://www.blic.rs/vesti/politika/zavrsen-sastanak-saveta-za-nacionalnu-bezbednost-djuric-srbi-na-kosovu-ce-poslusati/yespjv9Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB