Reforma
Reforma
5. april 2022.

Načelnik novosadske policije Slobodan Malešić je, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšen, jer je osumnjičen za trgovinu uticajem. Takođe, po nalogu istog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a uhapsio je načelnika kriminalističke policije u Prijepolju, jednog biznismena iz Prijepolja i lice iz odseka za suzbijanje korupcije u Upravi za kriminalističku policiju. Ovo tužilaštvo je saopštilo da se ova organizovana kriminalna grupa sumnjiči da se, od sredine 2018. godine, udružila zarad vršenja više krivičnih dela sa koruptivnim elementom.

Izvor: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uhapseni-nacelnik-kriminalisticke-policije-u-prijepolju-prijepoljski-biznismen-i-lice-iz-odseka-za-suzbijanje-korupcije/

https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/4765768/hapsenje-general-malesic.htmlReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB