Reforma
Reforma
7. avgust 2020.

Firmi „ADD production“, koja je u vlasništvu Irene Gašić, supruge direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića, dodeljeno je najmanje 4,6 miliona dinara na konkursima za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja, navodi Udruženje novinara Srbije. Sredstva su namenjena za sadržaje koje nije moguće pronaći pregledom sajtova i portala televizija koje su navedene za sprovođenje projekata. Kroz pojedinačna davanja, koja podrazumevaju dodelu novca bez javnog konkursa i bez ocene komisije, a na osnovu odluke rukovodioca organa nadležnog za poslove javnog informisanja, firma „ADD production“ je 2018. i 2019. godine dobila ukupno 1,5 miliona dinara.

Izvor: https://www.uns.org.rs/sr/desk/UNS-news/102113/firmi-supruge-direktora-bia-skoro-40-hiljada-evra-za-medijske-projekte-ove-godine.htmlReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB