Reforma
Reforma
9. februar 2023.

Dolaskom na mesto ministra unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji pre toga bio direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA), je na određene pozicije unutar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) postavio svoje najbliže saradnike. Branislav Pavlović nekadašnji načelnik Uprave za tehniku BIA-e je postavljen za pomoćnika direktora, zajedno sa Milisavom Pajićem koji je prethodno obavljao funkciju načelnika regionalnog centra BIA-e za Beograd. Za novog vršioca dužnosti načelnika Sektora unutrašnje kontrole MUP-a postavljen je Goran Colić, nekadašnji načelnik pete uprave BIA-e, dok je Sima Čulić, bivši pripadnik BIA-e postao savetnik za medije ministra policije.

Izvor: Gašić u MUP doveo kadar iz BIA: Otkrivamo ko su najbliži saradnici aktuelnog ministra policije (nova.rs)Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB