Reforma
Reforma
9. oktobar 2019.

Direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić sastao se u Beogradu sa Hakanom Fidanom, direktorom Nacionalne obaveštajne službe Republike Turske. Gašić i Fidan su razgovarali o unapređenju saradnje Srbije i Turske u oblasti bezbednosti, pre svega u zajedničkom suprotstavljanju terorizmu i organizovanom kriminalu. Postignut je Sporazum o bezbednosnoj saradnji kojim je predviđeno unapređenje odnosa u borbi protiv prekograničnog kriminala, naročito protiv krivičnih dela u vezi sa terorizmom, organizovanim kriminalom, krijumčarenjem migranata, trgovinom ljudima i opojnim drogama.

Izvor: https://www.bia.gov.rs/lat/mediji/saopstenja-za-javnost/sastanak-direktora-bia-bratislava-gasica-sa-hakanom-fidanom-%C2%A0direktorom-nacionalne-obavestajne-sluzbe-republike-turske/Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB