Reforma
Reforma
11. septembar 2013.

Državna revizorska institucija prvi put je sprovela reviziju BIA. Izveštaj o reviziji finansijskog poslovanja BIA za 2012. objavljen je i dostavljen Narodnoj skupštini. U njemu je istaknuto da sistem finansijskog upravljanja i kontrole u BIA nije sasvim  adekvatan i funkcionalan. Revizor je naložio da se ispravi nekoliko propusta koji se odnose na zaključivanje ugovora neodređene vrednosti, nabavku opreme sredstvima koja su namenjena u druge svrhe, te na plaćanje dodatnog obrazovanja pripadniku BIA bez prethodno sprovedenog internog konkursa. Osim toga, izneta je preporuka da se interna revizija formira kao zasebna i nezavisna organizaciona celina u BIA.

Izvor: https://www.danas.rs/ekonomija/misljenje-revizora-o-finansijama-bia-pozitivno/, https://www.dri.rs/php/document/download/184/2Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB