Reforma
Reforma
17. mart 2021.

Tokom sednice Narodne skupštine šef poslaničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke napao je direktore organizacije CRTA Vukosavu Crnjanski i Rašu Nedeljkova. Javno je objavio navodnu adresu stana gđe Crnjanski i koji automobil vozi, ugrozivši tako njenu bezbednost, a izneo je i finansijske podatke vezane za jedan od glavnih projekata ove organizacije. Ambasade nekoliko zemalja Evropske unije, poput francuske, italijanske, nemačke i holandske, osudile su ovaj napad, što je učinila i ambasada Sjedinjenih Američkih Država.

Izvor: https://www.danas.rs/politika/martinovic-ponovo-napao-celnike-nvo-crta/, https://www.preugovor.org/Alarm-izvestaji/1641/Izvestaj-koalicije-prEUgovor-o-napretku-Srbije-u.shtmlReforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB