Reforma
Reforma
18. novembar 2016.

Vlada Republike Srbije usvojila je drugi revidirani Nacionalni program za usvajanje pravnih tekovina Evropske unije (NPAA) i zadužila Kancelariju za evropske integracije da tromesečno izveštava Vladu o njegovom sprovođenju. Ovaj dokument predstavlja detaljan plan usaglašavanja zakonodavnog i institucionalnog okvira sa pravnim tekovinama EU i pregled mera i aktivnosti za dostizanje potpune usklađenosti sa svim pravima i obavezama koje iz tih tekovina proističu. Predviđeno je da primena revidiranog NPAA obuhvati period do 31. decembra 2018. godine.

Izvor:

http://www.mei.gov.rs/src/vesti/915/188/463/detaljnije/usvojen-drugi-revidirani-nacionalni-program-za-usvajanje-pravnih-tekovina-evropske-unije-npaa/Tagovi: ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB