Reforma
Reforma
21. decembar 2011.

Pripadnici Odeljenja unutrašnje kontrole Uprave carina su na graničnom prelazu Horgoš u direktnom susretu sa putnicima demonstrirali novine u borbi protiv korupcije u carinskoj službi. Putnicima je predstavljena nova besplatna telefonska linija dežurne službe 066/ 303 – 300 na koju je moguće tokom 24 časa prijaviti sve nepravilnosti u radu carinskih službenika.
Pre dve godine takođe je sprovedena i revizija Kodeksa ponašanja carinskih službenika, sa ciljem da se unaprede odnosi carinika sa građanima. Uprava carina prilikom svih svojih javnih aktivnosti podseća građane da pomognu njenim službama u razotkrivanju korupcije i da prijave sve nepravilnosti sa kojima se eventualno suoče u kontaktu sa predstavnicima carinske službe.[1]Tagovi: ,
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB