Reforma
Reforma
4. oktobar 2010.

U sedištu Svetske carinske organizacije(SCO) održana je sednica Komiteta za jačanje kapaciteta posvećena integritetu carinskih službenika i borbi protiv korupcije.
Skupu su prisustvovali generalni sekretar Svetske carinske organizacije, Kunio Mikurija, direktor Komiteta za jačanje kapaciteta, Lars Karlson kao i delegacije 80 država članica ove organizacije.
Carinsku službu Republike Srbije predstavljali su pomoćnik direktora za ljudske resusrse i opšte poslove, Goran Grahovac, načelnik Odeljenja unutrašnje kontrole Nebojša Jovanović i savetnik za carinska pitanja u misiji R.Srbije pri EU u Briselu, Milena Budimirović.
Načelnik Odeljenja unutrašnje kontrole, gospodin Jovanović je tom prilikom prezentovao rezultate koji su postignuti kada je reč o integritetu carinske službe i borbi protiv korupcije, s obzirom da je Srbija učesnica pilot projekta SCO posvećenom upravo toj tematici.[1][1] http://www.carina.rs/cyr/Stranice/Vest.aspx?ListItemID=144Tagovi:
Reforma naslovna
Riznica
Bezbednost ned OEBS
Izradu baze podataka podržala je Misija OEBS u Srbiji, uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodnu razvojnu saradnju i Nacionalne zadužbine za demokratiju (NED). Stavovi izraženi na ovim stranicama pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Misije OEBS u Srbiji.
Izrada: MWEB